Bestill din hytteopplevelse her!

Fyll ut skjemaet under, send en e-post eller ring 47 999 666 for personlig booking.

Når bestillingen er godkjent vil du motta en bookingbekreftelse og en faktura på e-post.
Mikrohyttene Kronen og Dristig ligger usjenert til et par minutters gange fra hverandre og er åpen for booking hele året. Mellom hyttene er klatreparken for barna og en felles bålplass samt vårt naturkjøkken som blir ferdig i løpet av sommeren. Er dere flere som reiser sammen passer det fint å leie begge hyttene.
Allergivennlige hytter - røyking og kjæledyr er ikke tillatt. 20 års aldersgrense for bestilling.

Leiepriser for Mikrohyttene:
* Fredag til søndag pr døgn kr 990,-
* Alle andre dager pr døgn kr 790,-
* Sesongpris: 1. juni - 31. august pr døgn kr 1490,-
* (sesongpris beregnes i skole/vinter/påske/jule-ferieukene)
* Kanoleie: kr 400,- pr døgn (annen leie avtales på stedet)

Oppgrader din opplevelse med en eller flere av våre pakker:
Vi kan ta oss av sluttrengjøringen for deg så du kan nyte dagen helt til utsjekk. Det er også praktisk og slippe å bære sengetøy fram og tilbake til hytta. Leier du Sateng sengetøy av oss så følger det også med håndklær.
Vil du kose deg litt ekstra mens du er hos oss bør du sjekke ut vår økologiske luksus kaffepakke, for ikke å snakke om våre egne mikrohyttepølser laget i samarbeid med Brødrene Brubakken i Kragerø. Vi har også samlet det du trenger for at opplevelsen din skal bli enklere i vår kjektåhapakke. Her finner du det aller nødvendigst til oppholdet. Les mer og bestill pakkene du ønsker i skjemaet under.

GAVEKORT
Gi bort en gave som skaper minner! Bryllup, bursdag eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i. Bruk skjemaet under og la felter for inn- og utsjekk stå tomme. Fyll inn navn adresse etc. på den som bestiller/betaler. Skriv GAVEKORT i kommentarfeltet og verdien som du ønsker gavekortet skal ha. Vi sender deg gavekortet (pdf) på e-post. Du skriver det ut og fyller selv inn til og fra feltene.

YouWish
Bestill din overnatting i skjemaet under og skriv verdibevisnummeret i kommentarfeltet. Vi vil ta kontakt med deg når bookingen er godkjent. Er verdien på din bestilling høyere enn pålydende vil du motta en faktura på mellomlegget. NB! Vi returnerer ikke penger. Oppjuster heller med en av våre pakker. Du kan også ringe oss på 47 999 666 for manuell booking.