Bestill din hytteopplevelse her!

Fyll ut skjemaet under, send en e-post eller ring 47 999 666 for personlig booking.

Når bestillingen** er godkjent vil du motta en bookingbekreftelse og en faktura på e-post.
Mikrohyttene Kronen og Dristig ligger usjenert til et par minutters gange fra hverandre og er åpen for booking hele året. Mellom hyttene finner du klatreparken for barna og en felles bålplass samt Smia - vårt flotte naturkjøkken. Her kan dere sitte under tak ved langbordet å kose dere med fyr i vedovnen. Smia har også et fullt utstyrt kjøkken så dere kan også velge å lage maten her. Her kan det hende du vil møte andre gjester som bor hos oss. Er dere flere som reiser sammen passer det fint å leie begge hyttene å bruke Smia som fellesområde.
Allergivennlige hytter - røyking og kjæledyr er ikke tillatt. 20 års aldersgrense for bestilling.
**Ved bestilling vil du automatisk og umiddelbart motta en kopi. Kontroller informasjonen og ta kontakt snarest hvis den ikke er som forventet.

Leiepriser for Mikrohyttene:
* Fredag til lørdag pr døgn kr 1190,-
* Lørdag til søndag pr døgn kr 1490,-
* Alle andre dager pr døgn kr 790,-
* Sesongpris: 1. juni - 31. august pr døgn kr 1490,-
* (sesongpris beregnes i skole/vinter/påske/jule-ferieukene)

Oppgrader din opplevelse med en eller flere av våre pakker:
Vi kan ta oss av sluttrengjøringen for deg så du kan nyte dagen helt til utsjekk. Det er også praktisk og slippe å bære sengetøy fram og tilbake til hytta. Leier du Sateng sengetøy av oss så følger det også med håndklær.
Vil du kose deg litt ekstra mens du er hos oss bør du sjekke ut vår økologiske luksus kaffepakke, for ikke å snakke om våre egne mikrohyttepølser laget i samarbeid med Brødrene Brubakken i Kragerø. Vi har også samlet det du trenger for at opplevelsen din skal bli enklere i vår kjektåhapakke. Her finner du det aller nødvendigst til oppholdet. Les mer og bestill pakkene du ønsker i skjemaet under.

Gi bort et gavekort!
Bli en supervenn - gi bort en gave som skaper minner! Bryllup, bursdag eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i. Bruk skjemaet under og la felter for inn- og utsjekk stå tomme. Fyll inn navn og adresse etc. på deg som bestiller/betaler. Skriv GAVEKORT i kommentarfeltet og verdien som du ønsker gavekortet skal ha. Varighet 1 år. Vi sender deg gavekortet (pdf) på e-post. Skriv ut og fyll selv inn til og fra feltene.
Tips! Skriv ut som A5 og bruk farget papir.

Fått gavekort?
Gratulerer, du er superheldig med dine venner!
Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen under for ledig dag(er). Bruk skjemaet under og fyll inn informasjonen om deg som bestiller av oppholdet. Husk å skriv din gavekort-ID i kommentarfeltet. Du kan gjerne legge til hyttevask, sengetøy eller en av våre pakker. Det er verdien på gavekortet som gjelder. Er din sluttsum høyere enn verdien på gavekortet vil du motta en faktura på mellomlegget. Merk: Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Dato oppgitt på gavekortet er siste dag overnatting må finne sted.

YouWish
Bestill din overnatting i skjemaet under og skriv verdibevisnummeret i kommentarfeltet. Vi vil ta kontakt med deg når bookingen er godkjent. Er verdien på din bestilling høyere enn pålydende vil du motta en faktura på mellomlegget. Merk: gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Oppjuster heller med en av våre pakker. Du kan også ringe oss på 47 999 666 for manuell booking.