Hytellhopping

Mikrohyttene i samarbeid med Victoria Hotel i Kragerø lanserer nå hytellhopping. Hopp fra hytte til hotell og du har gjort ditt første hytellhopp. Opplev Kragerø kommune fra Mikrohyttene i de dype skogene i vest til skjærgården og byliv i øst.
Ærverdige og idylliske Victoria Hotel er fra 1880 og ligger på bryggekanten i sentrum av Kragerø. Allerede på begynnelsen av 1900-tallet var sjøfartsbyen Kragerø i Telemark et yndet feriemål for velsituerte, kunstnere og forfattere. Opplev de trange og sjarmerende bygatene med små butikker og kafeer eller ta turen ut til Jomfruland som akkurat har fått status som nasjonalpark.
Ikke bare får du med deg mangfoldet Kragerø kommune har å by på, men disse to stedene har også mye historie.

Moen ranch der Mikrohyttene er lokalisert er en husmannsplass fra tidlig 1700-tallet. I nærmere 300 år har man brukt sjøveien eller gått gjennom skogen for å komme til gården. Da kragerøbanen ble ferdig i 1927 ble det etablert en stoppeplass for toget midt inni skogen. Det var nok en revolusjon for de som bodde på gårdene omkring da de nå kunne frakte med seg større gjenstander til jord og -skogbruket. Lett var det allikevel ikke da det fortsatt gjensto noen kilometer gjennom skogen i ulendt terreng. Veien til gården kom først for et par tiår siden, og de siste hundre meterne ned til ranchen sto ferdig så sent som i 2015.

Victoria hotel

Slik fungerer hytellhopping:
*Dag 1. Innsjekk Mikrohyttene
*Dag 2. Utsjekk og avreise til Kragerø. Frokost/lunsj hos Kafé Morfar. Innsjekk Victoria Hotel
*Dag 3. Frokost og utsjekk

bilde

Tilbudet gjelder for 2 personer på ukedager frem til 15. juni 2018.
Første natt hos mikrohyttene må være søndag - onsdag. Innsjekk kl 15-20. Utsjekk før kl 11.
Lunsj på Kafé Morfar og innsjekk Victoria hotel fra kl 11 - 15.
Tilbudet inkluderer overnatting i valgfri mikrohytte, sengetøy og utvask + 1 pk mikrohyttepølser hos Mikrohyttene. Frokost/lunsj på Kafé Morfar, overnatting inkl. frokost på Victoria Hotel. Drikke kommer i tillegg.

Pakkepris for 2 personer kr 2990,00

Hytellhopping bestiller du gjennom vårt vanlige bestillingsskjema eller ved å sende en mail til bestilling@mikrohyttene.no. Velg hytte, sjekk kalender for ledig dag og legg inn denne som første dag hos oss. Påfølgende dag blir på Victoria Hotel. Skriv HYTELLHOPPING i kommentarfeltet. Vi tar forbehold om at det er ledig rom på Victoria Hotel. Bestillingen er ikke endelig før du har fått en manuell bekreftelse av oss.

Velkommen til å gjennomføre Norges første hytellhopp sammen med oss!

bilde bilde bilde