Om oppholdet

Kjekt å vite om ditt opphold hos oss

Innsjekk mellom kl 14 - 20. Utsjekk før kl 12. Senere innsjekk må avtales på forhånd.

UTLEIE HELE ÅRET
Våre mikrohytter er vinterisolerte og åpne for utleie hele året. Leieprisen er for 2 personer og er den samme uansett hvilken hytte du velger. I Torv kan man være inntil 4 personer. Da betaler du litt ekstra for de 2 siste.

DEPOSITUM
Liker du ren hytte? Det gjør de andre hyttegjestene også. Velger du å ta hyttevasken selv må du betale et depositum på kr 500,- ved innsjekk. Dette får du tilbake når hyttevasken er kontrollert og godkjent.

KJÆLEDYR
Kjæledyr er dessverre ikke tillatt verken i hyttene eller på området forøvrig. Unntaket er våre ville dyr, hønene og Border Collien Harley. Alle våre bygninger er selvsagt røykfrie.

LA SENGETØYET BLI IGJEN HJEMME!
Når du leier hytte av oss er lån* av sengetøy eller 2 nye sengesett alltid inkludert. De nye sengesettene kan du ta med hjem etterpå. Har du ekstra lange dyner hjemme bestiller du XL sengesett som tilvalgspakke. Laken låner du av oss.
*Ved innløsing av gavekort fra YouWish og ved kampanjer og tilbud er lånesengetøy inkludert i prisen.

SOSIALT FELLESKJØKKEN
All matlaging foregår i Smia eller utendørs på bålpanne/peisovn. Alle hyttene har et tekjøkken med kjøleskap, Nespressomaskin, vannkoker og brødrister samt alt du trenger for å ta oppvasken. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. I mikrokiosken i Smia kan du kan få kjøpt litt brus, sjokolade, snacks, mikrohyttepølser, vår egen spekepølse og selvsagt is om sommeren.

TIPS! Ta med et vennepar eller to og lei flere hytter. Bruk Smia som felles base for kos, spill og matlagning.

KLAPPET OG KLART
Ved til vedovnene som er på Kronen og på Torv samt strøm er inkludert i leieprisen. Ved for bruk i Smia, bålpanne eller utepeis kjøper du fra oss. Det er ikke tillatt å ta med egen ved. Alle hyttene har innlagt strøm, men ikke vann. Vannkannene fyller du opp på gården. Oppvasken tar du selv og normal rydding av hyttene høre med ved avreise. En god gest hos oss er at utsjekkende gjester kløyver ved og henter vann til gjestene som kommer etter dem.

DETTE FINNER DU PÅ HYTTA
Dyner og puter. Pledd for inne og utebruk. Utemøbler og bålpanne eller utepeis. (Utepeisen på Dristig er stengt om sommeren.) Service, bestikk, kjøkkenutstyr, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter og tørkehåndklær. Utedo og vedbod.

KJEKT Å TA MED
Husk fyrstikker, tennbriketter og telys samt tørkerull, våtservietter og antibac for personlig hygiene. (Alt dette finner du i kjektåhapakka under våre tilvalgspakker.) I høst/vintersesongen kan det være kjekt å ta med hodelykt, innetøfler eller ullsokker.

AKTIVITETER
På gården kan du skyte med profesjonelle luftvåpen under kyndig veiledning. Kanskje en duell med kjæresten vekker konkurranseinstinktet ditt?

Du kan bade hele dagen på vår private strand. De tøffeste gjestene starter badesesongen allerede i påsken.

Vi har stødige Haslekanoer til utleie, samt et lite utvalg vester. Vi anbefaler alltid å ta med egen vest som er tilpasset din størrelse og vekt. Toke er et spennende vann og padle i med sine kanaler, øyer og viker.

Hos oss kan du fiske ørret, røye, sik og abbor fra land. Husk fiskekort!

På nabogården finner du en hjortepark. Ta med termosen og litt niste og kombiner skogsturen med en kikk på disse grasiøse hjortedyrene.

Den nedlagte Kragerøbanen passerer rett på utsiden av ranchen. Skinner og sviller er fjernet slik at det nå er enklere å spasere langs skinnegangen. Her vil du også måtte gå gjennom noen flotte tunneler.

På nettsiden til Visit Kragerø finner du alltid oppdatert informasjon om det som skjer i Kragerø, tips til turer og andre aktiviteter som passer for alle aldre.
Kragerø sentrum har trange handlegater, smug og skikkelig sørlandsidyll. De fleste restaurantene ligger langs vannet, og det er mange flotte butikker i det lille sentrum.
Har du tid bør du selvsagt ta ferja fra sentrum og ut til Jomfruland der du kan gå på stier rundt hele øya. Du kan også leie sykkel på stedet.

Vil du se flere bilder og lese om hva våre gjester synes om mikrohyttene? Følg oss på Facebook og Instagram.