Praktisk informasjon

Kjekt å vite om ditt opphold hos oss

INNSJEKK KL 14 - 22.
Siste innsjekk er kl 22. Vi har dessverre ikke nattbetjening. Innsjekk etter kl 22 må avtales minst 1 døgn i forveien.

UTSJEKK kl 11.00.
Merk! Du kan padle kano, utføre aktivitet eller være på tur i området frem til kl 14.

DEPOSITUM
Alle våre gjester må betale et depositum på NOK 1000,- for eventuell skade og uhell etc. innen kl 14 innsjekksdagen.
Depositumet vippser du gebyrfritt til mobilnr. 47999666 (Per Inge Isaksen). Du finner mer om depositumet under våre leiebetingelser og vilkår.

ALL INCLUSIVE (nesten)
For å gjøre det enkelt for deg har vi inkludert hyttevask, sengetøy, ved til oppvarming og bålpanne (1 kurv), tennbriketter, våtservietter, telys, fyrstikker, fiskekort og nespressokapsler i leieprisen. Nespressomaskin finner du på alle hyttene. (gjelder nye bestillinger fra 13.3.2020). Ved utsjekk tar du oppvasken selv, støvsuger og rydder etter deg. Resten ordner vi.

LEIEBETINGELSER OG VILKÅR
Som gjest hos oss er du forpliktet til å gjøre deg kjent med og følge våre leiebetingelser og vilkår.

UTLEIE HELE ÅRET
Våre mikrohytter er vinterisolerte og åpne for utleie hele året. Mikrohyttene ligger ca 3 kilometer inn i skogen på gården Moen Ranch. Om vinteren brøyter vi skogsveien ved ut og innsjekk. Husk likevel gode vinterdekk og kjettinger.

SENGEPLASSER
Mikrohytta Kronen (2 personer) har en 150cm bred dobbeltseng på hemsen. Steampunkhytta Dristig (2 personer) har en 120cm seng montert over døra. Merk! Her må du bruke en stige for å klatre opp i senga. Hobbithytta Torv (4 personer) har en 120cm bred sofaseng og en køyeseng på 90cm. Det er mulig å være inntil 4 barn på Torv i tillegg til 2 voksne.

KJÆLEDYR
Vi elsker kjæledyr, men du kan dessverre ikke ta de med til hyttene våre.

SOSIALT FELLESKJØKKEN
All matlaging foregår i Smia eller utendørs på bålpanne/utepeis. Smia er godt utstyrt med gassbluss til steking og koking samt stekepanner, kjeler, tallerkener, glass, kopper, bestikk etc. Det er ikke stekeovn i smia. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. I Smia selger vi våre egne lokalproduserte mikrohyttepølser (bålpølser) samt spekepølsa Mikrohyttesnabben og innimellom noe sjokolade og snacks.

TIPS! Ta med et vennepar eller to og lei flere hytter. Bruk Smia som felles base for kos, spill og matlagning.

VED, VANN OG STRØM
Ved til vedovnene som er på hyttene Kronen og Torv er inkludert i leieprisen. Alle hyttene har innlagt strøm, men ikke vann. Du ankommer hytta til oppfyllte vannkanner og ferdig kløyvet ved i vedkurven. Ved utsjekk setter vi pris på at du gjør det samme for gjestene som kommer etter deg.

DETTE FINNER DU PÅ HYTTA
Dyner, puter og sengetøy. Pledd og/eller skinn for inne og utebruk. Utemøbler og bålpanne samt utepeis på Dristig (kun vinter). Servise, bestikk, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter, tørkehåndklær og støvsuger. Utedo og vedbod. Alle hyttene har et tekjøkken med kjøleskap og vannkoker samt alt du trenger for å ta oppvasken.

KJEKT Å TA MED
Husk Antibac for sikker håndhygiene. I høst/vintersesongen kan det være lurt å ta med hodelykt, innetøfler eller ullsokker.

AKTIVITETER
På gården kan du skyte med profesjonelle luftvåpen, kaste med øks og skyte med piler på halmblink med vår kraftige recurve take down bue. Alt under kyndig veiledning.

Du kan bade hele dagen på vår private strand. De tøffeste gjestene starter badesesongen allerede rett etter nyttår

Vi har stødige Haslekanoer til utleie, samt et lite utvalg vester. Vi anbefaler alltid å ta med egen vest som er tilpasset din størrelse og vekt. Toke er et spennende og morsomt vann å padle på med sine kanaler, øyer og viker.

I Toke kan du fiske ørret, røye, sik og abbor. Fiskekort er inkludert i leieprisen.

På nabogården finner du en hjortepark. Ta med termosen samt litt niste og kombiner skogsturen med en kikk på disse grasiøse hjortedyrene.

Den nedlagte Kragerøbanen passerer rett på utsiden av ranchen. Skinner og sviller er fjernet slik at det nå er enklere å spasere langs skinnegangen. Her vil du også måtte gå gjennom noen flotte tunneler.

På nettsiden til Visit Kragerø finner du alltid oppdatert informasjon om det som skjer i Kragerø, tips til turer og andre aktiviteter som passer for alle aldre.
Kragerø sentrum har trange handlegater, smug og skikkelig sørlandsidyll. De fleste restaurantene ligger langs vannet, og det er mange flotte butikker i det lille sentrum.
Har du tid bør du selvsagt ta ferja fra sentrum og ut til Jomfruland nasjonalpark der du kan gå på stier rundt hele øya. Er du så heldig å treffe på sykkelKnut kan du leie sykkel av han og kanskje får du en porsjon livsvisdom og kloke ord med på vegen ..

Vil du se flere bilder og lese om hva våre gjester synes om Mikrohyttene. Følg oss på Facebook og Instagram.