Om oppholdet

Kjekt å vite om ditt opphold hos oss

Innsjekk mellom kl 14 - 20. Utsjekk før kl 12. Senere innsjekk må avtales på forhånd.

UTLEIE HELE ÅRET
Våre mikrohytter er vinterisolerte og åpne for utleie hele året. I sommermånedene juni, juli og august beregner vi samme sesongpris hver dag. Hos oss er det fint å være uansett årstid.

DEPOSITUM
Liker du ren hytte? Det gjør de andre hyttegjestene også. Velger du å ta hyttevasken selv må du betale et depositum på kr 500,- ved innsjekk. Depositumet får du tilbake når hyttevasken er godkjent.

KJÆLEDYR
Kjæledyr er dessverre ikke tillatt verken i hyttene eller på området forøvrig. Unntaket er dyrene i skogen, hønene våre og Border Collien Harley som er gårdshunden vår. Alle våre bygninger er selvsagt røykfrie.

SENGEPLASSER
Mikrohytta Kronen (2 personer) har en 150cm bred dobbeltseng på hemsen. Steampunkhytta Dristig (2 personer) har en 120cm seng montert over døra. Merk! Her må du bruke en stige for å klatre opp i senga. Hobbithytta Torv (2-4 personer) har en 120cm bred sofaseng og en køyeseng på 90cm. Mulighet for inntil 2 voksne og 4 barn på Torv. Kontakt oss.

LA SENGETØYET BLI IGJEN HJEMME!
Når du leier hytte av oss er lån av sengetøy ALLTID inkludert. Det er ikke tillatt å bruke eget sengetøy, soveposer, lakenposer etc på våre hytter.

SOSIALT FELLESKJØKKEN
All matlaging foregår i Smia eller utendørs på bålpanne/peisovn. Alle hyttene har et tekjøkken med kjøleskap, Nespressomaskin og vannkoker samt alt du trenger for å ta oppvasken. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. I Smia kan du kjøpe våre egne lokalproduserte mikrohyttepølser (bålpølser) samt spekepølsa Mikrohyttesnabben.

TIPS! Ta med et vennepar eller to og lei flere hytter. Bruk Smia som felles base for kos, spill og matlagning.

KLAPPET OG KLART
Ved til vedovnene som er på Kronen og på Torv samt strøm er inkludert i leieprisen. Ved for bruk i Smia, bålpanne eller utepeis kjøper du fra oss. Det er ikke tillatt å ta med egen ved. Alle hyttene har innlagt strøm, men ikke vann. Vannkannene fyller du opp på gården. Oppvasken tar du selv og normal rydding av hyttene høre med ved avreise. En god gest hos oss er at utsjekkende gjester kløyver ved og henter vann til gjestene som kommer etter dem.

DETTE FINNER DU PÅ HYTTA
Dyner og puter. Pledd og/eller skinn for inne og utebruk. Utemøbler og bålpanne eller utepeis (vinter). Service, bestikk, vannkoker, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter og tørkehåndklær. Utedo og vedbod.

KJEKT Å TA MED
Husk fyrstikker, tennbriketter og telys samt tørkerull, våtservietter og antibac for personlig hygiene. (Alt dette finner du i kjektåhapakka under våre tilvalgspakker.) I høst/vintersesongen kan det være kjekt å ta med hodelykt, innetøfler eller ullsokker.

AKTIVITETER
På gården kan du skyte med profesjonelle luftvåpen under kyndig veiledning. Kanskje en duell med kjæresten vekker konkurranseinstinktet ditt?

Du kan bade hele dagen på vår private strand. De tøffeste gjestene starter badesesongen allerede i påsken.

Vi har stødige Haslekanoer til utleie, samt et lite utvalg vester. Vi anbefaler alltid å ta med egen vest som er tilpasset din størrelse og vekt. Toke er et spennende vann å padle på med sine kanaler, øyer og viker.

I Toke kan du fiske ørret, røye, sik og abbor. Fiskekort bestiller du samtidig med ditt opphold eller ved insjekk.

På nabogården finner du en hjortepark. Ta med termosen og litt niste og kombiner skogsturen med en kikk på disse grasiøse hjortedyrene.

Den nedlagte Kragerøbanen passerer rett på utsiden av ranchen. Skinner og sviller er fjernet slik at det nå er enklere å spasere langs skinnegangen. Her vil du også måtte gå gjennom noen flotte tunneler.

På nettsiden til Visit Kragerø finner du alltid oppdatert informasjon om det som skjer i Kragerø, tips til turer og andre aktiviteter som passer for alle aldre.
Kragerø sentrum har trange handlegater, smug og skikkelig sørlandsidyll. De fleste restaurantene ligger langs vannet, og det er mange flotte butikker i det lille sentrum.
Har du tid bør du selvsagt ta ferja fra sentrum og ut til Jomfruland nasjonalpark der du kan gå på stier rundt hele øya. Er du så heldig å treffe på sykkelKnut kan du leie sykkel av han og kanskje får du en porsjon livsvisdom og kloke ord med på vegen ..

Vil du se flere bilder og lese om hva våre gjester synes om mikrohyttene? Følg oss på Facebook og Instagram.