Smia

Smia er naturkjøkkenet vårt og fungerer også som et fellesrom for gjestene. Med jordgulv, vedovn og langbord er Smia en perfekt plass å oppholde seg hvis det er litt ruskevær. Er det kaldt kan du tenne opp i vedovnen. På varme dager kan du skyve opp sideveggen. Da får du tilgang til uteplassen og kveldssola vil også lyse rett inn i Smia.

Er dere flere som reiser sammen passer det fint å leie begge hyttene å bruke Smia som fellesområde. Smia har både kjøleskap og fryser samt gassbluss. Her finnes alt av panner og kjeler til både ute og innebruk samt alt annet du trenger for å lage og spise mat. All bruk av Smia er inkludert i leieprisen.

smia

Har du lyst til å bruke Smia til kurs, teambuilding eller selskap? Vi kan legge til rette for det både med og uten overnatting. Festlig anledning? - Vi kan arrangere og dekorere. Kontakt oss.

smia

Interiøret i smia er rustikt. Her har vi gjenbrukt det gamle reisverket, kledningen og bølgeblikktaket. Langbordet kommer fra ei flere hundre år gamle eik som har bodd hele livet sitt på ranchen til den måtte gi tapt under en vinterstorm.
I Smia finner du Norges minste selvbetjente kiosk. I mikrokiosken vår finner du både brus, sjokolade og is med mer her. Hyttene ligger 30 - 100 meter fra Smia.

smia smia smia