Kronen

Mikrohytta Kronen ligger på kanten av fjellet hundre høydemeter over Tokevann og har en fantastisk utsikt over skog, vann og fjell.
Hytta har en stor terasse, og sammen med uthuset som inneholder vedbod og toalett danner de et koselig hyttetun.

Mikrohytta Kronen

Denne hytta har en hems med en 150cm seng og i stua finner du to sofaer og en vedovn. De store vinduene i front gir deg god utsikt utover vannet. Fra hemsen ser du også nattehimmelen på grunn av skråvinduene. Kronen er bygd med materialer fra egen skog som er skåret lokalt. Kortreist og miljøvennlig rett og slett. Mikrohytta har vinduer på alle kanter slik at naturen kommer helt inn og gjennom hytta. På terrassen finner du bålpanna og gode utemøbler. Biologisk vanntoalett.

Mikrohytta Kronen Mikrohytta Kronen Mikrohytta KronenDristig

Denne knalltøffe mikrohytta nærmest svever utover fjellet syv meter over bakken. Hytta har steampunk som interiørtema, svart tak med diamantglitter, lister i kobber og en inngangsdør med 21 vinduer. Hytta er på hele 12m2 og er definitivt noe som du aldri har sett før.

Mikrohytta Dristig

Dristig har 360° terrasse og balkong, noe som gir deg full oversikt over skog, fjell og dyreliv. Inne finner du to gode hvilestoler i ekte saueskinn og en 120cm seng så høy at du må klatre i stige for å komme oppi. Ute finner du kjøkkenbenken som er under tak, en tøff peisovn og gode utemøbler. Siden hytta er så liten klarer den seg godt med elektrisk oppvarming - selv på kalde dager. Utedo i sigøynervogna rett ved.

Mikrohytta Dristig Mikrohytta Dristig Mikrohytta DristigTorv - for barn!

Som du ser på bildene så er denne mikrohytta under bygging. Men du kan allerede nå booke Torv med overnatting fra 1. mai. Denne hytta får buet tak ute og inne, rustikk villmarkskledning og en helt spesiell inngangsdør. Torv er en hobbitinspirert hytte som er tilpasset barnefamilier og vil få mange detaljer i tre samt torvtak.

Torv

Hytta som er på 21m2 blir den største hytta vår, men det buede taket og at den kun er 160cm på sidene vil gjøre at den virker mindre. Denne hytta får en sovesofa og en 120cm seng, vedovn og kjøkkenbord. Alt plassbygd i naturlig treverk og håndlaget selvfølgelig. Ute vil du finne masse blomster, en lun uteplass og bålpanne. Her kan du også parkere rett ved døra, noe som er nyttig hvis du er dårlig til beins. Utedo.

Torv Torv TorvViktig info om hyttene våre

All matlaging foregår i Smia, naturkjøkkenet vårt eller utendørs på bålpanne/peisovn. Alle hyttene har et enkelt tekjøkken med kjøleskap, Nespressomaskin (inkl. kapsler), vannkoker og brødrister samt alt du trenger for å ta oppvasken. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. Både i hyttene og i Smia finner du en mikrobar der du kan få kjøpt litt brus, sjokolade, snacks, mikrohyttepølser etc.

Hyttene Kronen og Dristig er barnefrie og for inntil 2 voksne personer. Mikrohytta Torv er barnevennlig og har plass til inntil 4 personer, men maks 2 voksne. Kjæledyr er ikke tillatt verken i hyttene eller på området forøvrig. Unntaket er hønene og vår egen gårdshund Harley.

Når du leier mikrohytte av oss er sengetøy og hytterengjøring inkludert. På denne måten er du alltid sikret rene og delikate hytter. Oppvasken må du ta selv. Alle hyttene, interiør, møbler og hvitevarer er av høy kvalitet fra kjente leverandører som Nespresso, Kitchen Aid, Miele, Bitz, Brunstad, Espegard, Sweedor, Jøtul, Harmonie, Bergene Holm med flere.

Det er fullt mulig å leie flere hytter og bruke Smia som felles base for kos, spill og matlagning. Her kan du lese mer om Smia.

Ved til vedovnen i de hyttene som har det og strøm til oppvarming er inkludert i leieprisen. Ved til bålpanner og utendørs kos kjøper du fra oss. Det er dessverre ikke tillatt å ta med egen ved.

Du må huske på å ta med fyrstikker, tennbriketter og våtservietter for personlig hygiene, eller du kan kjøpe kjektåhapakka fra oss som inneholder dette og mer til for en billig penge. På kalde dager kan det være greit å ta med innetøfler eller ullsokker.
Service, bestikk, kjøkkenutstyr, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter og tørkehåndklær finner du i hyttene.

Vil du se flere bilder, og lese om hva våre gjester synes om mikrohyttene? Følg oss på Facebook/mikrohyttene.