Kronen

Mikrohytta Kronen ligger på kanten av fjellet hundre høydemeter over Tokevann og har en fantastisk utsikt over skog, vann og fjell.
Hytta har en stor terasse som sammen med uthuset som inneholder vedbod og toalett danner de et koselig hyttetun.

Mikrohytta Kronen

Denne hytta har en hems med en 150cm seng og i stua finner du to gode sofaer og en vedovn. De store vinduene i front gir deg god utsikt utover vannet. Fra hemsen ser du også nattehimmelen på grunn av skråvinduene. Kronen er bygd med materialer fra egen skog som er skåret lokalt. Kortreist og miljøvennlig rett og slett. Mikrohytta har vinduer på alle kanter slik at naturen kommer helt inn og gjennom hytta. På terrassen finner du bålpanna og gode utemøbler. Biologisk vanntoalett.

Mikrohytta Kronen Mikrohytta Kronen Mikrohytta KronenDristig

Denne knalltøffe mikrohytta nærmest svever utover fjellet syv meter over bakken. Hytta har steampunk som interiørtema, svart tak med diamantglitter, lister i kobber og en inngangsdør med 21 vinduer. Hytta er på hele 12m2 og er definitivt noe som du aldri har sett før.

Mikrohytta Dristig

Dristig har 360° terrasse og balkong, noe som gir deg full oversikt over skog, fjell og dyreliv. Inne finner du to gode hvilestoler i ekte saueskinn og en 120cm seng så høy at du må klatre i stige for å komme oppi. Ute finner du kjøkkenbenken som er under tak, en tøff peisovn og gode utemøbler. Siden hytta er så liten klarer den seg godt med elektrisk oppvarming - selv på kalde dager. Utedo i sigøynervogna rett ved.

Mikrohytta Dristig Mikrohytta Dristig Mikrohytta DristigTorv - for barn!

Mikrohytta Torv er foreløpig den eneste av hyttene våre som er for barnefamilier. Hytta er under oppføring, men du kan allerede nå booke den med overnatting fra 1. mai 2019. Torv er en hobbitinspirert, litt trollaktig hytte og vedovnen med De 3 Bukkene Bruse motiv vil nok barna sette pris på.

Torv

Hytta som er på 21m2 blir den største av mikrohyttene våre. Den har buet grønt tak både inn- og ut-vendig!? Denne hytta får en sofaseng og en sovealkove med køyesenger, vedovn og kjøkkenbord. Alt plassbygd i naturlig treverk og håndlaget selvfølgelig. Ute vil du finne masse blomster, en lun uteplass og bålpanne. Her kan du også parkere rett ved døra. Utedo.

Torv Torv TorvKjekt å vite om ditt opphold hos oss

All matlaging foregår i Smia eller utendørs på bålpanne/peisovn. Alle hyttene har et tekjøkken med kjøleskap, Nespressomaskin, vannkoker og brødrister samt alt du trenger for å ta oppvasken. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. Smia har en mikrokiosk og hyttene har en mikrobar der du kan få kjøpt litt brus, sjokolade, snacks, mikrohyttepølser, vår egen spekepølse og selvsagt is om sommeren.

Hyttene Kronen og Dristig er barnefrie og for inntil 2 voksne personer. Mikrohytta Torv er barnevennlig og har plass til inntil 4 personer. Kjæledyr er ikke tillatt verken i hyttene eller på området forøvrig. Unntaket er hønene og vår egen gårdshund Harley.

Når du leier mikrohytte av oss er nye sengesett inkludert. Sengesettene kommer fra Princess og laken låner du av oss. Hyttene våre samt interiør, møbler og hvitevarer er av høy kvalitet fra kjente leverandører som Nespresso, Kitchen Aid, Miele, Electrolux, Brunstad, Espegard, Sweedor, Jøtul, Dovre, Harmonie, Bergene Holm med flere.

Tips! Ta med et vennepar eller to og lei flere hytter. Dere bruker Smia som felles base for kos, spill og matlagning.

Ved til vedovnene som er på Kronen og på Torv samt strøm er inkludert i leieprisen. Ved til bålpanne eller utepeis kjøper du fra oss. Det er dessverre ikke tillatt å ta med egen ved. Alle hyttene har innlagt strøm, men ikke vann. Vannkannene fyller du opp på gården. Oppvasken tar du selv og normal rydding av hyttene høre med ved avreise. En god gest hos oss er at utsjekkende gjester kløyver ved og henter vann til gjestene som kommer etter dem.

Du må huske på å ta med fyrstikker, tennbriketter og våtservietter for personlig hygiene, eller du kan kjøpe kjektåhapakka fra oss som inneholder dette og mer til for en billig penge. I høst/vintersesongen kan det være smart å ta med hodelykt, innetøfler eller ullsokker.
Service, bestikk, kjøkkenutstyr, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter og tørkehåndklær med mere finner du i hyttene.

Vil du se flere bilder, og lese om hva våre gjester synes om mikrohyttene? Følg oss på Facebook/mikrohyttene.