Kronen

Mikrohytta Kronen ligger på kanten av fjellet hundre høydemeter over Tokevann og har en fantastisk utsikt over skog, vann og fjell.
Hytta har en stor terasse som sammen med uthuset som inneholder vedbod og toalett danner et koselig hyttetun. (2 personer)

Mikrohytta Kronen

Denne vertikalbygde mikrohytta på 15m² er 5 meter høy og har store vinduer i den skrå fronten som gir deg en flott utsikt over skog, fjell og vann. Hytta har et tradisjonelt norsk hyttedesign med vedovn og tekjøkken med Nespressomaskin. På hemsen går vinduene helt ned til den 150 cm brede senga slik at du kan sovne til stjernehimmelen. På terassen finner du gode utemøbler og en bålpanne. Utedo med vanntoalett.

Mikrohytta Kronen Mikrohytta Kronen Mikrohytta KronenDristig

Denne knalltøffe mikrohytta henger utover fjellet syv meter over bakken. Hytta har steampunk interiørtema, svart tak med diamantglitter og lister i kobber. Hytta er på knappe 12m2 og er definitivt noe som du aldri har sett før. (2 voksne)

Mikrohytta Dristig

Dristig har 360° balkong, noe som gir deg full oversikt over skog og fjell. Inne finner du to gode lenestoler og en 120 cm seng så høy at du må klatre i stige for å komme oppi. Rett utenfor døra er terrassen med en oppvaskbenk under tak, en røff peisovn (kun vinter) og gode utemøbler. Siden hytta er så liten klarer den seg godt med elektrisk oppvarming - selv på kalde dager. Utedoen er i sigøynervogna under hytta.

Mikrohytta Dristig Mikrohytta Dristig Mikrohytta DristigTorv - for barna!

Mikrohytta Torv er den eneste av hyttene våre som er for barnefamilien eller inntil 4 voksne. Denne hobbitinspirerte litt trollaktig hytta med buet tak inne, håndlagde møbler og vedovn med Bukkene Bruse motiv vil både barn og voksne synes er stas. (4 personer)

Torv

Hytta på 21m2 er den største av mikrohyttene våre. Den har buet grønt tak inne og torvtak ute. Denne hytta har 4 sengeplasser, en 120 cm sofaseng og en sovealkove med 2 stk 90 cm brede køyesenger. Tekjøkken og bord med 4 krakker. Ute finner du vedboden og utedoen samt en liten lun platting og bålpanne. Parkering ved døra.

Torv Torv TorvKjekt å vite om ditt opphold hos oss

Innsjekk mellom kl 14 - 20. Utsjekk før kl 12. Senere innsjekk må avtales på forhånd.

ALLTID ÅPNE
Våre mikrohytter er vinterisolerte og åpne for utleie hele året. Leieprisen er for 2 personer og er den samme uansett hvilken hytte du velger. I Torv kan man være inntil 4 personer. Da betaler du litt ekstra for de 2 siste.

DEPOSITUM
Liker du ren hytte? Det gjør de andre hyttegjestene også. Velger du å ta hyttevasken selv må du betale et depositum på kr 500,- ved innsjekk. Dette får du tilbake når hyttevasken er kontrollert og godkjent.

KJÆLEDYR
Kjæledyr er dessverre ikke tillatt verken i hyttene eller på området forøvrig. Unntaket er våre ville dyr, hønene og Border Collien Harley. Alle våre bygninger er selvsagt røykfrie.

LA SENGETØYET BLI IGJEN HJEMME!
Når du leier hytte av oss er lån* av sengetøy eller 2 nye sengesett alltid inkludert. De nye sengesettene kan du ta med hjem etterpå. Har du ekstra lange dyner hjemme bestiller du XL sengesett som tilvalgspakke. Laken låner du av oss.
*Ved innløsing av gavekort fra YouWish og ved kampanjer og tilbud er lånesengetøy inkludert i prisen.

SOSIALT FELLESKJØKKEN
All matlaging foregår i Smia eller utendørs på bålpanne/peisovn. Alle hyttene har et tekjøkken med kjøleskap, Nespressomaskin, vannkoker og brødrister samt alt du trenger for å ta oppvasken. Mat og drikke samt krydder må du ta med selv. I mikrokiosken i Smia kan du kan få kjøpt litt brus, sjokolade, snacks, mikrohyttepølser, vår egen spekepølse og selvsagt is om sommeren.

TIPS! Ta med et vennepar eller to og lei flere hytter. Bruk Smia som felles base for kos, spill og matlagning.

KLAPPET OG KLART
Ved til vedovnene som er på Kronen og på Torv samt strøm er inkludert i leieprisen. Ved for bruk i Smia, bålpanne eller utepeis kjøper du fra oss. Det er ikke tillatt å ta med egen ved. Alle hyttene har innlagt strøm, men ikke vann. Vannkannene fyller du opp på gården. Oppvasken tar du selv og normal rydding av hyttene høre med ved avreise. En god gest hos oss er at utsjekkende gjester kløyver ved og henter vann til gjestene som kommer etter dem.

KJEKT Å HA
Husk fyrstikker, tennbriketter og telys samt tørkerull, våtservietter og antibac for personlig hygiene. - eller du kan kjøpe kjektåhapakka fra oss som inneholder dette for en slikk og ingenting. I høst/vintersesongen kan det være kjekt å ta med hodelykt, innetøfler eller ullsokker. Service, bestikk, kjøkkenutstyr, vinopptrekker, toalettpapir, rengjøringsmidler, kluter og tørkehåndklær med mere finner du i hyttene.

Vil du se flere bilder, og lese om hva våre gjester synes om mikrohyttene? Følg oss på Facebook/mikrohyttene.