Betingelser

1. Bestilling, betalingsvilkår, manglende betaling.

En bestilling av opphold hos Mikrohyttene inkludert eventuelle pakker og tjenester er en personlig avtale mellom bestiller og Mikrohyttene. Den som bestiller et opphold må være over 20 år og er også den som er ansvarlig for hele leieforholdet og for alle i samme reisefølge. Bestiller er økonomisk ansvarlig for hele bestillingen, herunder innbetaling av leiesummen samlet og eventuelt erstatning for mangler, skade og uhell som måtte oppstå under oppholdet. En bestilling kan foretas via våre nettsider, sosiale medier, e-post, sms eller muntlig. Eventuelle endringer eller avbestillinger etter dette må skje på e-post til post@mikrohyttene.no. Standard betalingsvilkår er omgående ved bestilling. Ingen bestillinger er endelige før oppholdet er betalt. Mikrohyttene forbeholder seg retten til å endre eller kansellere bestillinger som ikke er bekreftet og eller ikke betalt. Mikrohyttene tar forbehold om feil i bookingen.

2. Leieprisen

Våre priser er oppgitt i NOK og dekker leie av hytte med oppredd seng, utvask av hytte, kaffekapsler, telys, rengjøringsartikler og strøm. Det følger med ved til å fyre i ca. en time. Det er ikke tillatt å bruke eget sengetøy, sovepose, lakenpose etc. Har du spesialpute kan du selvsagt ta den med. Fri bruk av Smia inkl. gass er inkludert i leieprisen. Egne regler for bruk er oppslått i Smia. Åpningstider er fra klokka 07:00 til 23:00.

3. Endring av opphold

Du kan endre din bestilling inntil 7 dager før ankomst mot et gebyr på kr 600,- per endring. Endringene du kan utføre er å bytte til en annen dato eller mot et gavekort tilsvarende kjøpesummen inkludert tilvalgspakker. Endringsgebyret må være innbetalt til oss før den blir effektuert og senest 7 dager før ankomst. Endring av dato eller mot et gavekort må skje skriftlig på e-post til: post@mikrohyttene.no. Endring av opphold 7 dager eller mindre før ankomst kan ikke endres til gavekort eller på annen måte kompenseres.

4. Gavekort

Mikrohyttene løser inn gavekort som fritt kan brukes på overnatting, pakker og tjenester. Gavekortet kan ikke benyttes på kampanjer og tilbud eller løses inn i kontanter.

5. Tilleggstjenester, aktiviteter og pakker

Mikrohyttene tilbyr aktiviteter og tilvalgspakker. Disse ytelsene kan bestilles samtidig med reservasjon av hytta eller under oppholdet. Forhåndsbetalte tilleggstjenester eller pakker som ikke blir benyttet gir ingen rett til refusjon. Det kan gjøres unntak fra dette hvis årsaken ligger hos Mikrohyttene.

6. Ankomst og opphold

Det er ca 2 km grusvei gjennom skogen og inn til gården. Parker på anvist plass på gårdstunet. Det er ikke lov å kjøre bil inn til hyttene. Unntaket er Torv der du kan parkere ved døra. Veien er godt vedlikeholdt og på vinteren blir den brøytet ved behov. Vi anbefaler likevel å ha med piggdekk og/eller kjettinger som er tilpasset og testet på bilen. Fra gården og ut til hyttene og Smia blir gangstiene brøytet. Det er mulig å slå opp telt og/eller hengekøye på området rundt hytta under ditt opphold hvis dere ønsker å være flere personer enn det som er maks tillatt. Kontakt oss for avtale og pris.

Mikrohyttene er ikke et party-sted. Ved fyll, bråk, trusler eller uønsket adferd vil man bli bortvist fra området. Dersom hytta eller uteområdet benyttes av flere personer enn avtalt uten godkjennelse av Mikrohyttene vil det medføre økonomiske konsekvenser for leietaker og i ytterste konsekvens kansellering av opphold og bortvisning fra området. Innbetalt leie vil ikke bli refundert. Det er ikke tillatt å tenne opp bål nede på stranda eller på andre steder enn etablerte bålplasser. Det er ikke tillatt uten tillatelse fra oss å samle ved på vår eiendom, bruke engangsgrill, kull, tennbriketter og lignende. Vi selger vedsekker på gården, men du kan ta med egen ved dersom det er ønskelig. Leietaker plikter å følge husreglene som er oppslått på hytta. Normal standard for ro og orden må etterfølges. Dersom uhell skulle oppstå må man ikke prøve å reparere selv, men omgående eller så snart det er praktisk mulig melde fra til Mikrohyttene på telefon 99691771. Forsøk på å reparere en skade på egenhånd vil vi se på som et forsøk på å unndra seg erstatningsansvar.

7. Innsjekk og utsjekk

Se våre nettsider for tidspunkt for inn og utsjekk. Avtale om senere innsjekk må gjøres minst 24 timer før ankomst. Ved NoShow uten avtale om sen innsjekk vil ditt opphold bli kansellert uten ytterligere varsel. Ved utsjekk skal hytta ryddes. Bord, benker og kjøleskap skal tørkes av. Oppvasken skal tas, tørkes og settes på plass. Alt avfall tas med ut av hytta og sorteres på vårt kildesorteringsanlegg på gårdstunet. Uteområdet skal ryddes, møbler settes på plass og grillrist skal rengjøres. Fullstendig liste ved utsjekk står oppslått på hver hytte. Hyttene er røykfrie, og det må vises særdeles hensyn ved røyking utendørs grunnet skogbrannfaren. Sneiper og snusposer kastes i bålpanne. Røyking i hyttene eller i andre bygninger på området vil medføre et rengjøringsgebyr på minimum NOK 5000,- Leietaker er ansvarlig for at hytta forlates med vinduer lukket og i forsvarlig låst og skadefri stand.

8. Kjæledyr

Hunder tillates i hyttene ved avtale. På hytta Kronen kan hunden kun oppholde seg i annekset. Hunder skal ha med eget teppe eller seng. Ingen hunder er tillatt i seng eller møbler. Det forekommer ett ekstra vaskegebyr for å ha med hund på hyttene. Vi har også hundegård hvor store hunder som er vant til å sove ute kan ligge.

9. Mangler ved hytta

Dersom det oppdages skade eller mangler ved ankomst til hytta, må det omgående eller så snart det er praktisk mulig meldes til Mikrohyttene på telefon 99691771. Ta gjerne bilder. Mikrohyttene har rett til, innen rimelig frist til å rette opp feil og/eller at mangler utbedres.

10. Nøkler og veibeskrivelse

Nøkler blir utdelt ved ankomst. Veibeskrivelse finner du på våre nettsider.

11. Force Majeure

Mikrohyttene hefter ikke for leieforhold i tilfelle naturkatastrofe, ekstreme værforhold, epidemiske sykdommer, grensesperringer, stopp for salg av valuta eller annen form for force majeure. Det vil si at hvis Mikrohyttene må holde stengt eller ikke kan ta imot gjester grunnet forhold som er utenfor vår kontroll kan man ikke kreve innbetalt beløp for hytteleie, aktiviteter, pakker etc. refundert.

12. Gyldig versjon og oppdatering

Oppdatert gyldig versjon av våre leiebetingelser finner du på våre nettsider. Oppdatert 12.03.2022.