logo-header

Gavekort

Å gi bort eller motta et gavekort er både morsomt og hyggelig for begge parter.

Visste du at opptil halvparten av våre gjester nettopp har fått oppholdet som et gavekort eller en overraskelse fra en god venn? Så klart! Våre hytter egner seg jo akkurat til å overraske med. De er kule og spesielle og ligger midt i naturen!!

Gi bort en gave som skaper minner du også! Enten det er til et bryllup, bursdag, jubileum eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i.

gavekort

Bestill et Gavekort

Send en e-post til gavekort@mikrohyttene.no med verdien du ønsker på gavekortet samt ditt mobilnummer og fullt navn.

Mottaker velger selv hytte, tjenester og/eller pakker ved innløsing av gavekortet. Vi sender deg en faktura på e-post og ditt gavekort kommer som en pdf straks din innbetaling er mottatt. Våre gavekort kommer uten utløpsdato.

Løse inn et Gavekort

Gå inn på vår bestillingsside. Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen for ledig dag(er).

Fyll ut vårt bookingskjema og velg hvor mange dager du vil bo hos oss. Du kan legge til en eller flere av våre tilvalgspakker. Er summen på det du har bestilt større enn verdien på gavekort vil du motta en faktura på mellomlegget.

Gavekort kan ikke innløses i kontanter. Har gavekortet en utløpsdato er dette siste dag overnatting kan finne sted. Dette gjelder ikke gavekort utstedt fra YouWish.

Se våre leiebetingelser og vilkår for fullstendig informasjon om våre gavekort.