logo-header

Gavekort

Å gi bort eller motta et gavekort er både morsomt og hyggelig for begge parter.

Visste du at opptil halvparten av våre gjester nettopp har fått oppholdet som et gavekort eller en overraskelse fra en god venn? Så klart! Våre hytter egner seg jo akkurat til å overraske med. De er kule og spesielle og ligger midt i naturen!!

Gi bort en gave som skaper minner du også! Enten det er til et bryllup, bursdag, jubileum eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i.

gavekort

Gled noen med et gavekort

Send en e-post til gavekort@mikrohyttene.no med verdien du ønsker på gavekortet samt navnet ditt. Mottaker velger selv hytte, tjenester og/eller pakker ved innløsing av gavekortet.
Du vil motta en betalingslink for sikker kortbetaling på e-post og ditt gavekort kommer som en pdf-fil straks din innbetaling er mottatt. Du fyller selv inn hvem gavekortet er til og fra og kanskje en personlig hilsen. Våre gavekort har ikke utløpsdato.

Løs inn et gavekort du har fått

Gå inn på vår bestillingsside. Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen for ledig dag(er).

Fyll ut bookingskjemaet. Velg hvor mange dager du vil bo hos oss. Du kan også legge til en eller flere av våre tilvalgspakker. Er summen på det du har bestilt større enn verdien på gavekort vil du motta en faktura på mellomlegget.

Gavekort kan ikke innløses i kontanter. Har gavekortet en utløpsdato er dette siste dag overnatting kan finne sted. Dette gjelder ikke gavekort utstedt fra YouWish. Høysesong = juni, juli og august.

Se våre leiebetingelser og vilkår for fullstendig informasjon om våre gavekort.