logo-header

Gavekort

Å gi bort eller motta et gavekort er både morsomt og hyggelig for begge parter.

Visste du at opptil halvparten av våre gjester nettopp har fått oppholdet som et gavekort eller en overraskelse fra en god venn? Så klart! Våre hytter egner seg jo akkurat til å overraske med. De er kule og spesielle og ligger midt i naturen!!

Gi bort en gave som skaper minner du også! Enten det er til et bryllup, bursdag, jubileum eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i.

gavekort

Bestill et Gavekort

Send en e-post til gavekort@mikrohyttene.no med verdien du ønsker på gavekortet og navnet ditt.

Våre gavekort varer i 1 år, og mottaker bestemmer selv hytte, tjenester og/eller pakker ved innløsing av gavekortet. Vi sender deg en faktura på e-post og ditt gavekort kommer som en pdf straks din innbetaling er mottatt.

Har du fått et Gavekort

Gå inn på vår bookingside. Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen for ledig dag(er).

Fyll ut vårt bookingskjema og velg hvor mange dager du vil bo hos oss. Du kan legge til en eller flere av våre tilvalgspakker. Er summen på det du har bestilt større enn verdien på gavekort vil du motta en faktura på mellomlegget.

Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Dato oppgitt på gavekortet er siste dag overnatting må finne sted. (gjelder ikke YouWish).

Alle gavekort kan forlenges med 1 år ekstra!

Forlengelse av Mikrohyttene gavekort: Kostnad: 25% av gavekortverdien. En forlengelse av utløpsdatoen må være avtalt og kostnaden for forlengelse innbetalt til oss før gavekortet går ut på dato.

Forlengelse av YouWish gavekort: Kostnad: 50% av gavekortverdien. Dette beløpet blir trukket fra slik at pålydende blir redusert med 50% av opprinnelig verdi. Det blir da utstedt et nytt gavekort fra oss. Merk! YouWish gavekortet må være gyldig og kunne løses inn hos 3. part før vi kan forlenge utløpsdatoen. Send en e-post til kundeservice@mikrohyttene.no hvis du har et gavekort du vil forlenge utløpsdatoen på.

Se våre leiebetingelser og vilkår for fullstendig informasjon om våre gavekort.