logo-header

Gavekort

Å gi bort eller motta et gavekort på en opplevelse er fantastiskt morsomt for begge parter.

En hytteopplevelse hos oss skaper minner som varer lenge etter at du har kommet hjem. Enten de er knyttet til skogsturen, praten rundt bålpanna eller hyttekosen innendørs. Hos oss lager du minnene på egenhånd eller du kan få litt hjelp av oss ved å booke noen av aktivitetene våre som skyting med revolver eller kanopadling.

Å gi bort et gavekort på en opplevelse blir ikke glemt innerst i et skap, og er du heldig kanskje det er nettopp deg som blir invitert med på mikrohyttetur.

Gi bort en gave som gleder du også! Enten det er til bryllup, bursdag eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i.

gavekort

Bestill et Gavekort!

Send en e-post til gavekort@mikrohyttene.no med verdien du ønsker på gavekortet og navnet ditt. Enklere blir det ikke.

KAMPANJE! Vi selger 10 stk rabatterte gavekort til den nye hobbithytta når den åpner til våren. Betal kr 1875,- og få et gavekort til en verdi på kr 2500,- (25% rabatt, spar kr 625,-). Skriv "gavekort hobbit 2500,-" i kommentarfeltet eller i e-posten til oss hvis du ønsker dette spesialgavekortet.

Prisen for en natt i ukedagene er kr 1494,- og for en helgedag kr 2289,- inkl. hyttevask og sengetøy.
Det er verdien på gavekortet som gjelder, og du velger selv ditt beløp på gavekortet.

Du kan også bruke samme skjema som om du skulle bestilt et opphold på bookingsiden vår. La felter for inn- og utsjekk stå tomme, og fyll inn navn og adresse etc. på deg som bestiller/betaler. Skriv "Gavekort" i kommentarfeltet og verdien som du ønsker gavekortet skal ha.

Våre gavekort varer i 1 år, og mottaker bestemmer selv hytte, tjenester og/eller pakker ved innløsing av gavekortet. Vi sender deg en faktura på e-post og ditt gavekort kommer som en pdf straks din innbetaling er mottatt.

Du fyller selv ut Til og Fra feltene. Et tips er å skrive ut gavekortet i A5 på et farget papir. Fest gavekortet til en kvist, kongle etc. Noen kjøper også mikrohyttekruset vårt og starter avsløringen av overraskelsen ved å servere kakao eller annet varmt i koppen til den heldige.

Har du mottatt et Gavekort?

Gratulerer, nå har du virkelig noe å se frem til.

Gå inn på vår bookingside. Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen under for ledig dag(er).

Fyll ut skjemaet med inn- og utsjekksdato, ditt navn, adresse etc. som ansvarlig leietaker. Varigheten på ditt opphold bestemmer du og du kan legge til en eller flere av våre pakker eller tjenester. Er summen på det du har bestilt større enn verdien på gavekort vil du motta en faktura på mellomlegget.

MERK! Husk å skriv inn din gavekort-ID i kommentarfeltet.

Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Dato oppgitt på gavekortet er siste dag overnatting må finne sted.

Har du et Gavekort fra YouWish?

Gratulerer og takk for at du valgte opplevelsen: "Natt i Mikrohyttene".

Du booker er opphold akkurat som beskrevet ovenfor, men i kommentarfeltet må du skrive inn ditt YouWish verdibevisnummer.

MERK! Fra 1.7.2018 ble det obligatorisk å bestille rengjøring og sengetøy fra Mikrohyttene. Løser du inn et eldre gavekort fra YouWish som ikke inneholder dette, vil du motta en faktura på obligatorisk sluttrengjøring og sengetøy på kr 699,-.

Siden gavekortet er via en 3.part gjelder egne regler for endring og avbestilling. Se mer under våre leiebetingelser.

Alle gavekort kan forlenges med 1 år ekstra!

Forlengelse av Mikrohyttene gavekort: Kostnad: 25% av gavekortverdien. En forlengelse av utløpsdatoen må være avtalt og kostnaden for forlengelse innbetalt til oss før gavekortet går ut på dato. (gjelder fra 1.1.2019)

Forlengelse av YouWish gavekort: Kostnad: 25% av gavekortverdien. Dette beløpet blir trukket fra slik at pålydende blir redusert med 25% av opprinnelig verdi. Det blir da utstedt et nytt gavekort fra oss. Merk! YouWish gavekortet må være gyldig og kunne løses inn hos 3. part før vi kan forlenge utløpsdatoen.