Bestill en miljøvennlig hytteopplevelse

Sjekk ut den nye hytta Laft!
Laft åpnet vi den 1. juli og den har fått mye skryt. Her finner du fortsatt mange ledige dager i juli i motsetning til de andre hyttene våre. Har vi ikke hytte ledig den(de) dagene du ønsket? Vi har plass til telt også samt 2 personer i feltseng i Smia. Alle våre gjester kan du benytte seg av Smia og de andre fasilitetene på gården. Telt/Smia kr 300,- per. pers. natt. Ring Per Inge på 47999666 for mer info. Velkommen.

The Opposite Escape Room Cabin
Mikrohytta Torv kan du leie som en helt vanlig hytte, eller hvis du ønsker en annerledes hytteopplevelse så velger du Escape Room som tilvalg ved booking. (kun Torv)
Har du lyst til bare å spille Escape Room? Send en e-post til bestilling@mikrohyttene.no eller ring Per Inge på 47 999 666 for å avtale tid/sjekke tilgjengelighet. Klarer dere spillet på 60 minutter vinner dere en pakke med mikrohyttepølser som dere kan grille på bålpanna etterpå. Tilbehør og drikke handler du i Smia. Escape Room kr 300,- per pers. (min. 2 personer)

All Inclusive*
Hvor deilig er det ikke når det meste følger med under oppholdet? Vi inkluderer hyttevask, sengetøy, ved til bålpanne (1 kurv), tennbriketter, våtservietter, telys og fyrstikker. Alle våre luksushytter har Nespressomaskin og nå legger vi også med kaffekapsler til deg. Ta gjerne med fiskestanga - vi spanderer fiskekortet! (gjelder nye bestillinger fra 13.3.2020)

Smia, som inneholder blant annet langbord, kjøkken, brettspill og mikrokiosk er et samlingspunkt for våre gjester hvor mat og drikke tilberedes og nytes. Våre egne mikrohyttepølser anbefales til både frokost, lunsj og middag.

I områdene rundt Mikrohyttene er det lett å finne på noe å gjøre. Hva med en fottur i det flotte turterrenget, eller prøve vår aktivitetspakke med skyting, øksekast og pil og bue. Du kan bade, fiske eller padle. Innsjøen Toke er perfekt for kanopandling og heldigvis har vi to Haslekanoer for utleie.

Kronen

Helt konge!

Kronen ligger strategisk plassert på toppen av fjellet 100 meter over vannet. Her har du helt grei utsikt mot vann, skog og fjell. Du sover på hemsen og kan kikke på stjernehimmelen gjennom takvinduene helt til du sovner. 2 personer.

Midtuke søn-fre kr 2990,-
Fredag - lørdag kr 3290,-
Lørdag - søndag kr 3490,-
Alle priser er for 1 natt, 2 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder
Kronen
Dristig

Dristig

Litt på kanten...

Dristig er bygd utover kanten på en fjellknaus og har panoramautsikt. Hytta har to lenestoler, perfekt for å fullføre boka du har begynt på. Svart tak med diamanter og steampunk interiør setter stemningen innendørs. 2 personer.

Midtuke søn-fre kr 2490,-
Fredag - lørdag kr 2690,-
Lørdag - søndag kr 2990,-
Alle priser er for 1 natt, 2 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder

Torv

Escape Room hytta

Torv er i motsetning til våre andre hytter godt plantet på bakken - og litt under. Perfekt for barnefamilien eller 2 vennepar. 2-4(6) personer. Maks 4 voksne. Denne hobbitinspirerte hytta kan også spilles som Escape Room. Les mer under "Om oppholdet".

Midtuke søn-fre kr 2990,-
Fredag - lørdag kr 3290,-
Lørdag - søndag kr 3490,-
Alle priser er for 1 natt, 2V+2B under 12 år. All Inclusive*
Voksne eller barn over 12 år kr 490,- pr/natt inkl. sengetøy.
Hund (kun 1) kr 300,- per opphold.
The Opposite Escape Room kr 300,- pr/pers. (tilvalg)

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder
Torv
Laft

Laft

Hel ved

Laft er vårt siste tilskudd og er håndlaftet med kjærlighet og perfeksjonisme. Hytta har tykke tømmervegger av malmfuru fra Drangedal. Her finner du en "svevende" stålseng med stige, solide skinnmøbler og overbygd terrasse mot sør med gode utemøbler. 2 personer.

Midtuke søn-fre kr 2490,-
Fredag - lørdag kr 2690,-
Lørdag - søndag kr 2990,-
Alle priser er for 1 natt, 2 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Bilder

Overrask med et gavekort

Et gavekort fra oss er en perfekt gave til bryllupet, jubileet, bursdagen eller bare som en hyggelig overraskelse til en du er glad i. Les mer om gavekort her enten du har tenkt å gi bort eller skal løse inn ett du har fått.

Har du spørsmål angående bestilling, kontakt oss gjerne på telefon +47 47 999 666 eller på epost bestilling@mikrohyttene.no.