Bestill en romantisk hytteopplevelse

Jul og nyttårsfeiring på Mikrohyttene
Ønsker du en annerledes jul eller nyttårsfeiring i naturen så bestill en overnatting hos oss. Her ute i skogen finner du julefred og absolutt stillhet. Fritt for fyrverkeri er det også.. Vi julepynter litt i hyttene, og i Smia vil vi mellom jul og nyttår servere grøt og fenalår til våre gjester.

Gi bort et gavekort til jul!
Gi bort en gave som skaper minner. Les mer om våre gavekort her.

Velkommen til en unik og avslappende opplevelse. Hos Mikrohyttene kan du glemme hverdagen og nyte vill natur. Våre tre hytter, Kronen, Dristig og Torv, er alle snekret med nøye utvalgte materialer og innredet med alt du trenger for en overnatting i naturen.

Smia, som inneholder blant annet langbord, kjøkken, brettspill og mikrokiosk er et samlingspunkt for våre gjester hvor mat og drikke tilberedes og nytes. Våre egne mikrohyttepølser anbefales til både frokost, lunsj og middag.

I områdene rundt Mikrohyttene er det ikke vanskelig å finne på noe å gjøre. Hva med en fottur i det flotte turterrenget, skyte med luftgevær, bade, fiske eller padle. Innsjøen Toke er perfekt for kanopandling og heldigvis har vi to Haslekanoer for utleie.

Kronen

Helt konge!

Kronen ligger strategisk plassert på kanten av fjellet 100 meter over vannet. Her har du helt grei utsikt mot vann, skog og fjell. Du sover på hemsen og kan kikke på stjernehimmelen gjennom takvinduene helt til øynene lukkes. På terrassen finner du komfortable LOG utemøbler, bålpanne, vedbod og toalett.

Midtuke kr 1490,- / fre-søn 2490,-
(sesongpris alle dager juni-august kr 2490,-)
Pris for 2 pers. 1 natt inkl. hyttevask og sengetøy.
Bestill 2 netter og få 10% rabatt på oppholdet.

Sjekk kalender og bestill
Kronen
Dristig

Dristig

Litt på kanten ..

Dristig er bygd utover kanten på en fjellknaus og har panoramautsikt. Hytta har to lenestoler, perfekt for å fullføre boka du har begynt på. Svart tak med diamanter og steampunk interiør setter stemningen innendørs. Balkong rundt hele hytta og uteplass med originale Canadian Outdoor utemøbler.

Midtuke kr 790,- / fre-søn 1590,-
(sesongpris alle dager juni-august kr 2290,-)
Pris for 2 pers. 1 natt inkl. hyttevask og sengetøy.
Bestill 2 netter og få 10% rabatt på oppholdet.

Sjekk kalender og bestill

Torv

Hobbithytta!

Torv er i motsetning til våre andre hytter godt plantet på bakken. I denne morsomme huleaktige mikrohytta finner du en stor sofaseng samt køyeseng. Perfekt for barnefamilien eller 2 vennepar. Ute har vi lagd en lun uteplass med bålpanne samt vedbod og utedo.

Midtuke kr 990,- / fre-søn 1790,-
(sesongpris alle dager juni-august kr 2290,-)
Pris for 2 pers. 1 natt inkl. hyttevask og sengetøy.
Bestill 2 netter og få 10% rabatt på oppholdet.
(ekstra person per natt inkl. sengetøy kr 350,-)

Sjekk kalender og bestill
Torv

Lurer du på hvordan hyttene våre ser ut inni? Se våre Album på Facebook.

Overrask med et gavekort

Et gavekort fra oss er en perfekt gave til bryllupet, jubileet, bursdagen eller bare som en hyggelig overraskelse til en du er glad i. Les mer om gavekort her enten du har tenkt å gi bort eller skal innløse ett du har fått.

Har du spørsmål angående bestilling, kontakt oss gjerne på telefon +47 47 999 666 eller på epost bestilling@mikrohyttene.no.