Bestill din hytteopplevelse her!

Fyll ut skjemaet under, send en e-post eller ring 47 999 666 for personlig booking.

Mikrohyttene Kronen og Dristig er vinterisolerte og åpen for booking hele året.
Allergivennlige hytter - røyking og kjæledyr er ikke tillatt. 20 års aldersgrense for bestilling.
Ved bestilling vil du automatisk og umiddelbart motta en kopi på e-post. Kontroller informasjonen og ta kontakt snarest hvis den ikke er som forventet. Når bestillingen er behandlet manuellt vil du motta en bookingbekreftelse og en faktura på e-post. Hører du ikke fra oss innen noen timer så ta kontakt med oss.

Leiepriser for Kronen og Dristig:
* Fredag til søndag pr hytte/døgn kr 1590,-
* Alle andre dager pr hytte/døgn kr 795,-
* Sesongpris: 1. juni - 31. august pr hytte/døgn kr 1590,-
* (sesongpris beregnes også i skole/vinter/påske og jule-ferieukene)

Har du lyst til å oppleve Kragerø fra skogen til skjærgården?
Sjekk ut vårt nye konsept - Hytellhopping!

Oppgrader din opplevelse med en eller flere av våre pakker:
Vi kan ta oss av sluttrengjøringen for deg så du kan nyte dagen helt til utsjekk. Det er også praktisk og slippe å bære sengetøy fram og tilbake til hytta. Leier du sengetøy av oss så følger det også med håndklær.
Vil du kose deg litt ekstra mens du er hos oss bør du sjekke ut vår økologiske luksus kaffepakke, for ikke å snakke om våre egne mikrohyttepølser laget i samarbeid med Brødrene Brubakken i Kragerø. Vi har også samlet det du trenger for at opplevelsen din skal bli enklere i vår kjektåhapakke. Her finner du det aller nødvendigst til oppholdet. Les mer og bestill pakkene du ønsker i skjemaet under.

Gi bort et GAVEKORT!
Et gavekort er en gave som skaper minner! Bryllup, bursdag eller rett og slett som en overraskelse til en du er glad i. Bruk skjemaet under og la felter for inn- og utsjekk stå tomme. Fyll inn navn og adresse etc. på deg som bestiller/betaler. Skriv GAVEKORT i kommentarfeltet og verdien som du ønsker gavekortet skal ha.
Våre gavekort er basert på verdi og varer i 1 år fra utskriftsdato. Mottaker bestemmer selv hytte/tjenester/pakker ved innløsing av gavekortet. Vi sender deg gavekortet (pdf) på e-post. Skriv ut og fyll selv inn til og fra feltene.
Tips! Skriv ut som A5 og bruk farget papir. Fest gavekortet i en kongle, vedkubbe e.l.

Bruke GAVEKORT
Gratulerer, nå har du noe å se frem til.
Velg hvilken hytte du vil bo i og sjekk tilgjengelighetskalenderen under for ledig dag(er). Bruk skjemaet og fyll inn informasjonen om deg som bestiller av oppholdet. Skriv inn gavekort-ID/verdibevisnummer i kommentarfeltet. Du kan legge til hyttevask, sengetøy eller en av våre pakker/tjenester. Det er verdien på gavekortet som gjelder. Har du lagt til mer enn det som er oppgitt på gavekortet vil du motta en faktura på mellomlegget. Gavekortet kan ikke innløses i kontanter. Dato oppgitt på gavekortet er siste dag overnatting må finne sted.

Innsjekk mellom kl 14 - 20. Utsjekk før kl 12. Se mer i våre leiebetingelser.