Bestill en miljøvennlig hytteopplevelse

Sommertilbud:
Bo 2 netter - få 10% rabatt på overnattingen. Bo 3 eller flere netter - få 20% rabatt på overnattingen.

Hos oss er det "Business as usual"
I henhold til gjeldende helseråd er våre hytter og Smia åpne og i normal drift. Vi har fortsatt fokus på hygiene og ekstra rengjøring av overflater etc. Velkommen. Hilsen oss på Mikrohyttene.

All Inclusive*
Hvor deilig er det ikke når det meste følger med under oppholdet? Vi inkluderer hyttevask, sengetøy, ved til bålpanne (1 kurv), tennbriketter, våtservietter, telys og fyrstikker. Alle våre luksushytter har Nespressomaskin og nå legger vi også med kaffekapsler til deg. Ta gjerne med fiskestanga - vi spanderer fiskekortet! (gjelder nye bestillinger fra 13.3.2020)

Smia, som inneholder blant annet langbord, kjøkken, brettspill og mikrokiosk er et samlingspunkt for våre gjester hvor mat og drikke tilberedes og nytes. Våre egne mikrohyttepølser anbefales til både frokost, lunsj og middag.

I områdene rundt Mikrohyttene er det lett å finne på noe å gjøre. Hva med en fottur i det flotte turterrenget, eller prøve vår aktivitetspakke med skyting, øksekast og pil og bue. Du kan bade, fiske eller padle. Innsjøen Toke er perfekt for kanopandling og heldigvis har vi to Haslekanoer for utleie.

Kronen

Helt konge!

Kronen ligger strategisk plassert på toppen av fjellet 100 meter over vannet. Her har du helt grei utsikt mot vann, skog og fjell. Du sover på hemsen og kan kikke på stjernehimmelen gjennom takvinduene helt til du sovner. 2 personer.

Midtuke søn-fre kr 2990,-
Fredag - lørdag kr 2990,-
Lørdag - søndag kr 3490,-
Alle priser er for 1 natt, 2 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder
Kronen
Dristig

Dristig

Litt på kanten...

Dristig er bygd utover kanten på en fjellknaus og har panoramautsikt. Hytta har to lenestoler, perfekt for å fullføre boka du har begynt på. Svart tak med diamanter og steampunk interiør setter stemningen innendørs. 2 personer.

Midtuke søn-fre kr 1990,-
Fredag - lørdag kr 1990,-
Lørdag - søndag kr 2490,-
Alle priser er for 1 natt, 2 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder

Torv

Familiehytta

Torv er i motsetning til våre andre hytter godt plantet på bakken - og litt under. I denne morsomme hobbitinspirerte hytta finner du en stor sofaseng samt køyesengalkove. Perfekt for barnefamilien. 2-4 (6) personer. Maks 2 voksne.

Midtuke søn-fre kr 2490,-
Fredag - lørdag kr 2490,-
Lørdag - søndag kr 2990,-
Alle priser er for 1 natt, 2-4 pers. All Inclusive*

Bestill hytte Book via Airbnb Bilder
Torv

Overrask med et gavekort

Et gavekort fra oss er en perfekt gave til bryllupet, jubileet, bursdagen eller bare som en hyggelig overraskelse til en du er glad i. Les mer om gavekort her enten du har tenkt å gi bort eller skal løse inn ett du har fått.

Har du spørsmål angående bestilling, kontakt oss gjerne på telefon +47 47 999 666 eller på epost bestilling@mikrohyttene.no.